Hudvård & Ansiktsbehandlingar

Aroma SPA erbjuder en palett av        https://lhsrichardson.weebly.com/        hudvård allt från traditionella ansiktsbehandlingar med resultatinriktade produkter until avancerade laserbehandlingar och Microneedling.

Våra behandlingar hjälper dig bland annat inom följande områden:

Rosacea
Hudföryngring
Anti Age
Pigmenteringar
Kärl
Acne ärr
För att just du skall få rätt behandling utifrån dina specifika behov och förutsättningar erbjuder vi dig en kostnadsfri konsultation där en av våra hudvårdsspecialister rekommendera rätt behandling eller kombination av behandlingar för att uppnå rätt resultat.

 

Boka din kostnadsfria konsultation nedan eller ring oss så hjälper vi dig.

Våra resultatinriktade produkter
Nimue är ett helt unikt hudvårdsmärke från Sydafrika som lanserades i Sverige i mars 2006. Med Nimues unika sammansättning av AHA-syror och andra aktiva ingredienser uppnås resultat som tidigare inte varit möjliga inom hudvården. Nimue lär huden att själv arbeta och återskapa most appropriate balans. Till skillnad från traditionell hudvård förskönar eller döljer inte Nimues produkter problemet utan behandlar effektivt tecken på skador i huden och skapar en välmående hud genom aktiv hudföryngring.

Kerstin Florians filosofi och produktserier har skapats utifrån kunskap om de mest kända kurorterna i Europa samt flera års efterforskning, resor och arbete runt hela världen. Detta för att hitta de bästa ingredienserna som har sin grund i naturens helande krafter.

Aroma SPA erbjuder pHformulas fantastiska behandlingssystem som är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Utvecklat som ett dermatologiskt ”pores and skin resurfacing”-device, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

A.G.E – För tidigt åldrande

A.C.N.E – För problemhud/acne.

M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud.

C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.

Laserbehandlingar och Microneedling
Vi har markandens bästa laser Clarity II som ger oöverträffade resultat.

Vi erbjuder även följande behandlingar som tillsammans med rätt produkter ger dig ett riktigt bra resultat

Microneedling – läs mer här

Hudföryngring – läs mer här

Ärrkorrigering – läs mer här

Kärl och pigment – läs mer här

Du som bokar en ansiktsbehandling på minst 50min kan till ett reducerat pris få tillgång until hela vår SPA-relax (måndag-torsdag), klicka här

produktbild-2

Konsultation ansikte
15min / 0kr
Vi erbjuder olika produkter och hudvårdspaket med avancerad hudvård som även går att kombinera med microneedling och laser.

-Hudföryngring /anti-age I -problemhud/zits/acneärr/rosacea
-Pigmenteringar I -Kärl och pigment I -rosacea
Vi hjälper dig utifrån dina behov och önskemål.

PH-formula
795kr
NYHET – Ett revolutionerande behandlingssystem för dig:
A.G.E – För Åldrad hud.
A.C.N.E – För problemhud/pimples.
M.E.L.A – För hyperpigmenterad hud
C.R – För rosacea och/eller sensitiviserad hud.
Uppfräschande
25min/ 545kr
Introduktionsbehandling med Kerstin Florians eller Nimues produkter. En uppfräschade behandling med rengöring, masks, peeling och ansiktsmassage. Man får snabbt en skön och avkopplande behandling som förbättrar och förnyar matt och livlös hy.

 

Nimue Treatment
50 min / 795kr
Skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

Nimue lyx inkl bryn
60min / 895kr
NYHET
En 60 min ansiktsbehandling där det ingår vaxning/plockning av bryn inkl färg. Behandlingen skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

Nimue Aroma man
50 min / 795 kr
Kraftfull, djuprengörande och effektiv ansiktsbehandling anpassad efter mannens hud med en föryngrande effekt. Behandling ger effektiva resultat som förminskad porstorlek, förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet.

Nimue Aroma Luxury
eighty min / 1295kr
Ansiktsbehandlingen med allt huden kan önska! Den har en föryngrande effekt samt ger effektiva behandlingsresultat som förminskad porstorlek, förfinad hudstruktur, ökad elasticitet, lyster och vitalitet. Behandlingen innehåller bl.A. En lång, njutbar ansiktsmassage och en effektiv specialmask.

Kerstin Florian Correcting
50 min / 795kr
Denna resultatinriktade ansiktsbehandling är unique- utformad för att behandla och korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och fina linjer.

Kerstin Florian treatment
50 min / 795 kr
Skräddarsys efter dina behov.Rengöring, peeling, ånga, portömning och creme-mask. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp, problemområden och behov. Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation

Kerstin Florian LYX
80min / 1295kr
Skräddarsys efter dina behov. Rengöring, peeling, ånga, portömning och special-masks och skalp och ansiktsmassage. Terapeuten anpassar behandlingen efter din hudtyp,Behandlingen inleds därför alltid med en konsultation.

PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N.
30min / 845kr
Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.

En effektiv pores and skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar until ytlig exfoliering och cellförnyelse, minskar fina linjer och rynkorna reduceras.
Rengöring, skin perfect primer, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt avslutande produkt.
PH D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N. LYX
50min / 995kr
Dermabrasion innehåller retinol som är den mest studerande ingrediens som hjälper mot DNA-skador och som på så sätt motverkar åldrandet av huden.

En effektiv skin resurfacing behandling. En kombination av salisylsyra, lacticsyra och retinol bidrar until ytlig exfoliering och cellförnyelse, varpå fina linjer och rynkor reduceras.
Rengöring, pores and skin ideal primer, SP Complex, D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N cream, VITA C samt en avslutande lugnande och mjukgörande sheetmask.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *