Bedste siddecykler til den komfortable træning

Hvis du skal investerer i        https://bereader.se/          motionscykel til center, klub eller måske overvejer en kondicykel til hjemmetræning, skal du selvfølgelig tage højde for dit behov og price range. Helt ligesom du skal overveje om det skal være almindelig eller siddecykel typen.

Siddecykler har den store og logiske fordel, at du sidder i et sæde med dertilhørende rygstøtte. På en almindelig cykel sidder du oprejst. Siddecykler kommer i den næsten liggende og mere oprejste i sædet model, hvor den liggende model er god til at forebygge lændesmerter. Fælles for typerne er canine, at de giver dig den gode kardiovaskulære træning i 2021.

 

Abilica Stream Tour siddecykel
køb motions siddecykel

Forhandler Totalpris Læs mere
Abilica Stream Tour siddecykel i 10.000 kr. Prisklassen er i en høj kvalitet i forhold til ydelse og komfort, som også har gjort modellen til testvinder i forskellige uafhængige test. Siddecyklen er i en strong kvalitet der kan klare en maksimal vægt belastning på hele 200 kg. Cyklens egenvægt ligger på 57 kg. Så den flytter sig ikke lige below brug. Foran finder du kraftige transporthjul i PVC, så du nemt kan skubbe den rundt.

Abilica Stream Tour har en lav indstigningshøjde, som gør siddecyklen velegnet til ældre, gangbesværede og andre med skavanker. Designet/udformningen af cyklen er med til at aktiverer bagside af lår og sædemusklerne mere cease den almindelige type kondicykel.

Cyklens ryglæn er justerbar, så du kan få en mere liggende eller siddende stilling alt efter behag. Svinghjulet vejer 9 kg. Og du får 32 modstandsniveauer til varierende træning.

Skærmen har en god opløsning og forskellige funktioner. Du får indbygget bluetooth til at forbinde IPad eller telefon, hvor træningen kan gøres sjovere med den gratis app iConsole+ Training(iC+Training på App Store) der bruger Google Streeth View. Cyklen byder på 14 træningsprogrammer.

Modstandsniveauer: 32
Træningsprogrammer: 14
Svinghjul: nine kg
brugervægt: 200 kg
Størrelse: one hundred sixty five x sixty six x 116 cm
Vægt: fifty seven kg

 

 

 

LifeSpan R3i Home siddecykel
find billig siddecykel brugt

Forhandler Totalpris Læs mere
LifeSpan R3i Home er i den billige prisklasse, hvor du får fin kvalitet til prisen. Cyklen der kan kaldes bedst til prisen kommer logisk nok ikke i samme kvalitet som de dobbelt så dyre modeller.

Cyklen er til motionisten der ønsker komfort beneath den lette træning. Her får du et sæde af skum i lav indstigningshøjde. Helt ligesom armlænene er designet på samme måde som en kontorstol, så du sidder behageligt. I armlænene er der pulssensorer til træningen.

Ryglænet kan justeres til en vinkel der passer dig, helt ligesom du får et åndbar ryglæn og lændestøtte med modellen.

Cyklen er med magnetisk bremse og 16 modstandsniveauer. Træningen byder på 2 brugerdefinerede programmer, 2 puls programmer og 17 træningsprogrammer. Skærmen er i farve guys dog ganske preferred, hvor du kan aflæse de mest almindelige ting.

Magnetisk bremse
Modstandsniveauer: sixteen
Træningsprogrammer: 17
Svinghjul: eight,sixteen kg
brugervægt: 181 kg
Størrelse: 185 x seventy one,1 x 116,eight cm
Vægt: sixty six kg

 

 

 

Tunturi E50-R siddecykel
køb Tunturi liggende motionscykel

Forhandler Totalpris Læs mere
Abilicaonline.Dk four.899,00 Til butik →
En anden model i samme prisklasse og stil som LifeSpan R3i modellen, er denne Tunturi E50-R motionscykel. Du får en siddecykel der er velegnet til dig der ønsker let træning eller genoptræning. Cyklen har lav indstigningshøjde, som gør den velegnet til ældre, gangbesværede eller hvis du skal have genoptræning.

Tunturi motionscyklen har et svinghjul på eleven kg. Cyklen byder på 32 modstandsniveauer og 20 træningsprogrammer.

Tunturi E50-R er med bluetooth, så du kan koble din telefon eller pill til. Her kan træningen gøres sjovere med Kinomap og iConsole+ apps så du f.Eks. Kan cykle ruter via Google Maps. Tunturi er anerkendt for fremstille høj kvalitet indenfor motionsmaskiner som airbikes, motionscykler, romaskiner m.M.

Modstandsniveauer: 32
Træningsprogrammer: 20
Svinghjul: eleven kg
brugervægt: 135 kg
Størrelse: 168 x sixty four x 122 cm
Vægt: 55 kg

 

 

 

Circle Fitness R8 siddecykel
Brug siddecykel til klub og firma

Forhandler Totalpris Læs mere
Fitnessgruppen.Dk 14.995,00 Til butik →
Circle Fitness R8 cykel i en høj kvalitet med ergonomisk design og ydelse. Siddecyklen kommer i en højere prisklasse cease de andre viste modeller, hvor kvaliteten i forhold til ydelse, layout og holdbarhed gør modellen velegnet til centre, klubber m.M.

Du får en god komfort med ergonomisk designet sæde og håndtag, hvor designet giver en lav indstigning. Sæde og ryg kan indstilles nemt, så du får den rigtige stilling til støtte af kroppen. Her finder du 14 forskellige positioner.

Modstanden justeres med håndtagene på siden af cyklen. Der kan indstilles i 25 modstandsniveauer.

Cyklen er selvgenerende, så du slipper for at have en irriterende ledningen liggende.

Computeren har show med 6 LED og eight x 32 Dot Matrix. Der er 7 faste programmer og 4 pulsprogrammer med dertilhørende indbygget pulsmodtager.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *